ART ENSCHEDE TEAM

 

 

"Mijn naam is Karlijn Altena. Ik ben 46 jaar en moeder van twee fantastische jongens. Al 8 jaar werk ik bij ART Enschede en dat doe ik met super veel plezier. Wat ik zo leuk vind in de winkel is de veelzijdigheid. Van het helpen van klanten tot het maken van nieuwe etalages en het veranderen van de winkel, elke dag is anders. Ik hoop je snel te kunnen ontvangen in onze prachtige winkel en dat we gezellig onder het genot van een kopje koffie samen de mooiste outfits voor je kunnen uitzoeken. (want dat blijft toch het allerleukst)"


"Mijn naam is Natalie van der Reest, getrouwd, moeder van twee dochters en oma van een prachtige kleindochter.

Ik kocht al een aantal jaren mijn jurken in mijn favoriete kledingwinkel Art Enschede, voordat ik er in juni 2019 met heel veel plezier mocht gaan werken.

Zelfs mijn trouwjurk met alles erop en eraan heeft Saskia in 2014 voor mij uitgezocht. Het is voor mij een feestje om in de winkel te staan en vrouwen blij te mogen maken met onze mooie kleding. 

We hebben veel bewuste kleding, biologisch en ecologisch verantwoord, waar ik volledig achter sta, omdat onze winkel daarmee bijdraagt aan een mooiere wereld.
Inmiddels heb ik veel vast klanten leren kennen en ik kan niet anders zeggen, dat dit allemaal lieve, gezellige dames zijn.
Ook onze Duitse klanten brengen veel gezelligheid met zich mee.
Ik fiets elke werkdag met een grote glimlach naar de mooiste dames modezaak van Enschede"
ART ENSCHEDE TEAM

ART ENSCHEDE TEAM

 

"Mijn naam is Jessica Derks. Sinds twee jaar werk ik bij Poortman mode en bij ART Enschede . Ik zit echter al 22 jaar in dit vak. Mijn ervaring is dat ieder mens uniek is met persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten. Door dit te herkennen, te benoemen en te stimuleren, door mij behulpzaam en respectvol op te stellen, hoop ik samen met de klant tot een passende keuze te komen.

Mijn streven is dat iedereen blij, gelukkig en mooi de winkel uitgaat.

Lieve groet Jessica"


 

"Mijn naam is Saskia Nijkamp en ik ben sinds 2009 de trotse eigenaresse van deze mooie winkel! In 1985 ben ik in het Radboud ziekenhuis als kinderverpleegkundige aan het werk geweest en na 23 jaar, heb ik de overstap gemaakt naar de kleding. Sinds 2002 ben ik al actief met het runnen van o.a. ART Utrecht, Art Deventer en ART Zwolle. Er kwamen winkels bij, er gingen winkels af. In 2008 definitief de overstap gemaakt. Sinds augustus 2020 als zelfstandig ondernemer verder gegaan, met ART Enschede en Poortman Mode.

Ik werk in beide winkels en ben erg trots op "mijn dames" die er alles aan doen om samen met mij deze winkels tot een succes te maken."

ART ENSCHEDE TEAM